UVJETI POSLOVANJA

 1. Opći uvjeti poslovanja odnose se na prodaju proizvoda u web trgovini Mr.EKO(www.mr-eko.hr). Korištenjem internet trgovine Mr.EKO korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat sa općim uvjetima poslovanja i uvjetima kupnje Mr.EKO d.o.o.. Narudžbom u web trgovini Mr.EKO kupac u cijelosti prihvaća opće uvjete poslovanja i uvjete kupnje. Korištenjem stranica www.mr-eko.hr korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan sa općim uvjetima poslovanja i uvjetima kupnje. Nositelj svih prava na internettrgovini www.mr-eko.hr je trgovačko društvo Mr.EKO d.o.o.
 2. Uvjeti korištenja internet trgovine Mr.EKO propisuju uvjete i pravila za korisnike / kupce. Korištenjem internet trgovine korisnici / kupci slažu se s općim uvjetima poslovanja i uvjetima kupnje. Korisnike upućujemo da se prije same kupovine proizvoda na Mr.EKO upoznaju sa općim uvjetima poslovanja i uvjetima kupnje, a o promjenama općih uvjeta poslovanja i uvjeta kupnje svi korisnici / kupci biti će pravovremeno obaviješteni.
 3. Pravo korištenja internet trgovine Mr.EKO je osobno pravo korisnika / kupca i ne može se prenositi na druge fizičke ili pravne osobe niti je bilo koji korisnik / kupac ovlašten prijavljivati druge fizičke ili pravne osobe.
 4. Ugovor o kupoprodaji proizvoda na internet trgovini Mr.EKO između kupca i prodavatelja zaključen je trenutkom narudžbe proizvoda.
 5. Kupac može biti samo punoljetna i poslovno sposobna osoba. Ugovor u ime i za račun maloljetnika i potpuno poslovno nesposobne osobe mogu zaključiti njihovi zakonski zastupnici ili skrbnici, a djelomično poslovno sposobne osobe ugovor mogu  zaključiti samo uz suglasnost njihovog zakonskog zastupnika ili skrbnika. Za postupanje suprotno ovoj odredbi Mr.EKO d.o.o. ne snosi nikakvu odgovornost.
 6. Korisnik / kupac je osobno odgovoran za zaštitu povjerljivosti zaporki, na mjestima gdje one postoje. Korisnik je dužan dati ispravne, potpune i važeće osobne podatke prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca. Postupanje suprotno pravilima, ovlašćuje Mr.EKO d.o.o. uskraćivanje pristupa takvom korisniku ili uskraćivanje svih ili dijela usluga koje web trgovina www.mr-eko.hr  nudi.
 7. Korisnik je ovim putem upoznat da ponekad može doći do prekida usluga ili do događaja koji su izvan kontrole tvrtke Mr.EKO d.o.o. te prihvaća da tvrtka Mr.EKO d.o.o. nije odgovorna za bilo kakav gubitak podataka do kojeg može doći za vrijeme prijenosa informacija na internetu. Korisnik / kupac se slaže i prihvaća da pristup internet trgovini www.mr-eko.hr ponekad može biti u prekidu, privremeno nedostupan ili isključen.
 8. Tvrtka Mr.EKO d.o.o. zadržava pravo u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave ako to smatra potrebnim, ukinuti ili izmijeniti sadržaj Općih uvjeta poslovanja, asortimana proizvoda, cijene proizvoda ili sadržaja stranice www.mr-eko.hr. Korisnici stranice www.mr-eko.hr su sami dužni prije svakog korištenja provjeriti opće uvjete poslovanja i uvjete kupnje. Suprotno postupanje korisnika / kupaca oslobađa Mr.EKO d.o.o. bilo kakve odgovornosti. Navedene promjene stupaju na snagu objavom na stranici www.mr-eko.hr.

 9. Korištenje internet stranice www.mr-eko.hr isključivo je na odgovornost korisnika. Mr.EKO d.o.o. se oslobađa svake odgovornosti za štetu koja je mogla nastati prilikom posjete web trgovini Mr.EKO uslijed protupravnih radnji trećih osoba, računalnih virusa, prekidom u komunikacijskoj liniji, neovlaštenim pristupom, neprikladnim ponašanjem, nemarom i slično, te bilo kojih drugih slučajeva za koje  Mr.EKO d.o.o. nije direktno odgovorna. Mr.EKO d.o.o. je oslobođena svake odgovornosti u slučaju okolnosti koje onemogućavaju korištenje Mr.EKO web trgovine. Uvjeti ovog poglavlja odnose se na sveukupan sadržaj Mr.EKO web trgovine.
 10. Mr.EKO d.o.o. se u potpunosti odriče bilo kakve odgovornosti za točnost ili potpunost informacija i sadržaja koji se nalaze na www.mr-eko.hr stranicama.  Mr.EKO d.o.o. zadržava pravo pogreške u opisu proizvoda i slici proizvoda. Svi sadržaji postavljeni na Mr.EKO postavljeni su kako bi korisniku / kupcu olakšali izbor prilikom kupovine proizvoda.  Za nenamjerne greške Mr.EKO d.o.o. ne odgovara.
 11. Mr.EKO.hr sve materijale, fotografije i opise postavlja na web stranicu u namjeri da korisniku / kupcu olakša odabir prilikom kupovine. Mr.EKO d.o.o. ne jamči da fotografije proizvoda u potpunosti odgovaraju izgledu samog proizvoda. Za moguće nenamjerne pogreške u opisu proizvoda Mr.EKO d.o.o. ne odgovara. Moguće su pogreške u opisu proizvoda ili fotografiji proizvoda, ukoliko proizvođač izmjeni neku od karakteristika ili sadržaj proizvoda. Svi opisi se redovito provjeravaju.
 12. Na uvjete poslovanja primjenjuje se Zakon o zaštiti potrošača (N.N.41/14, 110/15).